Retur- och bytespolicy

Varureturer:

Det skall kännas tryggt och enkelt att handla hos oss, har du en fundering så kontakta oss gärna. Du har alltid 14 dagars öppet köp och ångerrätt, vilket räknas från den dag du tagit emot varan. Dock står du för returfrakten. Om du av någon anledning inte är nöjd med någon vara kontaktar du oss via mail, om det gäller en mindre vara kan kan då maila eller posta en retursedel till dig som du kan skriva ut och sätta på orginalpaketet som inlämnas hos närmaste servicepoint till exempel där du hämtat ut paketet. Kontakta alltid oss innan du returnerar varan. Större paket bokas retur som pall.

Du får gärna ta upp och undersöka varan, men inte använda den eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt,  då kan vi komma att kräva ersättning för varans värdeminskning. Orderbekräftelsen bifogar du tillsammans med returvaran. Vi kontrollerar returer så snabbt vi kan och efter ett godkännande av din retur återbetalar vi dig på det sätt du betalat. Returnerar du hela din order returnerar vi hela beloppet inklusive frakten, returnerar du delar av din order returneras ej frakt. Du står själv för den faktiska returfrakten. Vid byte betalar du själv fraktkostnaden.

Ångerrätten gäller inte vid köp av godis eller kaffe eller vid köp av varor som är specialtillverkade efter dina anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel. Ett exempel på en sådan produkt är en specialdesignad dinermöbel eller Big Chill kylskåp. Vid leverans från annat land kan extraavgifter tillkomma.

Vid reklamation på grund av skadad vara eller felpackning av oss står vi för fraktkostnaden. 

Om du av någon anledning inte hämtar ut ditt paket på service point inom 14 dagar så sänds detta åter av fraktbolaget. Denna kostnaden får då du betala på en fast kostnad av 250:- som korrigeras på din Klarna faktura eller räknas av på din kreditering på kort. Vid ej emottaget pall av möbler debiteras frakten dig frakten för en bomkörning. Ring oss om du har funderingar så hjälper vi till. Vänligen använd dig av vår returblankett så vi snabbt ser vilken order det gäller. Vill du hellre använda en standard returblanket från konsumentverket hittar du den här.

Returadress: 

Magasin 11, Långesand 8, 475 31 Öckerö. Tel 031-134424. Kontakta oss före en retur.

Garanti/Reklamation:

Funktionsgaranti 6 månader och reklamation 3 år. Eventuella reklamationer eller garantiärenden måste meddelas via e-post info@magasin11.se innan retur. Retur får inte ske förrän överenskommelse har skett då det i vissa fall kan räcka med ett foto. Detta innebär att vi vill ha en korrespondens innan garantiärendet sätter igång. För övriga frågor, tveka inte att höra av dig. Vi svara alltid så fort vi kan. Vi följer Konsumentköpslagen och vill du läsa mer om vilka regler som gäller, besök www.konsumentverket.se.

Tack för att du handlar hos oss.