För dig som står i köptankar av kaféinredning eller dinermöbler finns här lite inspiration hämtat från våra kunder. Om du behöver hjälp med planering eller andra tips hjälper vi gärna till! Från Soaré:
"Restaurang Soaré (raclette & fondue) vill ge ett stort tack till Magasin 11 för er fina service som är utöver det vanliga. Mycket snabb, bra och personlig service hela vägen från beställning till leverans.
 Magasin 11's möbler passar perfekt in med soarés retrokoncept och uppskattas av våra gäster som vill sitta länge och njuta av god mat och dryck i vår sköna retromiljö." För mer information och öppettider se deras hemsida och facebook. Du hittar dem även på instagram här.

I Stockholm på Bromma Blocks Ulvsundavägen 185 finns en hamburgerestaurang i härlig 50-talsmiljö som serverar högrevsburgare och klassiska milkshakes. Det är inte samma ägare idag som när vi sålde möblerna men den läckra inredningen och konceptet finns kvar!

För mer information och öppettider se deras hemsida och facebook. Du hittar dem även på instagram här
 

Vi har också sålt massa snygga soffor och diner bås till Värö Pizzeria & Kebab.

Ni hittar dem på Skogstorpsvägen 3 i Varberg. För öppettider se deras hemsida eller facebooksida.
 

 

Mels Diner i Visby serverar allt ett diner sig bör, se deras hemsida eller facebooksida för mer info eller åk dit helt enkelt! Milkshakesglas från oss.

Reportage om butiken Magasin 11 AB som är samma företag som Dinermobler.com:


Reportage om oss i Bilsport Classic december 2016.

Vill du visa dina möbler från oss, maila oss gärna på info@dinermobler.com.


Dinermobler.com ägs av Magasin 11 AB som funnits som inredningsbutik på Magasinsgatan i Göteborg sedan 2000. Företaget har sålt dinermöbler i över 10 år och har många lyckliga retroälskare, privata som företag.